Despre noi

picture

Hotel Atrium

Hotelul ATRIUM*** este un hotel nou, fiind o construcţie cu un design inedit, menit să adauge stil şi rafinament pe întreaga durată a şederii oaspeţilor noştri.

Conceput cu un spaţiu deschis în interiorul său, hotelul ATRIUM reprezintă atât un loc ideal de recreere şi odihnă, cât şi un spaţiu liniştit pentru derularea unei întâlniri de afaceri.

Pe lângă faptul că este dotat cu toate facilităţile unui hotel de trei stele, punând la dispoziţia clienţilor noştri o grădină de vară, sală de fitness, saună, teren de tenis, hotelul ATRIUM dispune şi de un restaurant cu 230 locuri, pentru un delicios mic dejun sau de un bistro bar pentru o cafea savuroasă.


Organizare vânătoare

La cerere (numai prin aranjament prealabil) organizăm partide în pădurea din apropierea comunei Ghelința, aflată la 12 km de Târgu Secuiesc. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul +40 367 412 223.


Distracție în Parcul de aventura Balvanyos!

Pentru cei cu poftă de adrenalină organizăm excursii la Balvanyos Adventure Park, aflat la 22 km de Târgu Secuiesc.


Nunta la Hotel Atrium

evenimente hotel atrium

Sala noastră de restaurant este ideală pentru organizarea de evenimente cu până la 200 participanți: nunți, botezuri, banchete sau alte ocazii speciale..

Evenimente corporate

evenimente corporate hotel atrium

Sala noastră de conferință este ideală pentru organizarea de evenimente corporate, precum: petreceri pentru companii, banchete, conferințe, traininguri și simpozioane.

Atrium Bowling Club

atrium bowling club

Atrium Bowling Club este locul ideal pentru a vă deconecta și a petrece clipe de neuitat alături de familie, prieteni sau colegi.

Teren de tenis

teren tenis Hotel Atrium

Hotelul nostru vă pune la dispoziție două terenuri de tenis dotate cu nocturnă.

eXTReMe Tracker